Finishing touch!

Dantae heeft kerstvakantie. We hebben afgesproken dat hij lekker mag uitrusten na het harde werken en dat Eric en ik zorgen voor de afwerking van het kunstwerk.

P1180697

Eric heeft op mijn aanwijzingen een prachtige houten kist gemaakt waar het werk opgevouwen in past, zodat het goed vervoerd en bewaard kan worden. Het werk zal uiteindelijk het best tot zijn recht komen als het op ooghoogte in een lichte omgeving wordt opgehangen, zodat je er omheen kunt lopen en het licht aan alle kanten op het doek valt. Ik vond dat in tape de titel van het werk prominent op de bovenkant moest komen.Al met al nog heel wat uren werk voor ons, maar we zijn tevreden over het resultaat.

Op zaterdag 18 januari lever ik het werk  in zodat het op tijd bij het museum is voor de inrichting van de expositie.

In de komende week gaan Dantae en ik aan de slag  met het ontwerpen van de tekening  op onze witte t-shirts.  Het was één van de ideeën van Dantae om allebei bij elkaar passende t-shirts te  dragen tijdens de opening van Kunst Kameraden, zoals de expositie wordt genoemd, zodat iedereen kan zien dat wij  bij elkaar horen.  Misschien lukt het ook nog om voor de opening van de expositie nog een keertje te werken in de kas van de Boshut en die om te toveren tot een magisch huisje….. wordt vervolgd!

P1180701

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s