Bijna klaar!!

P1180482  P1180607

De laatste tijd hebben Dantae en ik nog hard gewerkt aan ons panorama, deze keren in mijn atelier in Oosterhout. Eric, mijn man, heeft ons geholpen met het maken van een houten frame, waarop het doek waar we onze tekening op hebben gemaakt, strak gespannen kon worden. Daarna konden Dantae en ik met tape en textielstiften aan de slag.

P1180613  P1180612

We hebben ons bewust beperkt tot het gebruik van stiften en tape, omdat we het er over eens waren, na het maken van veel proefjes, dat dat het prettigst werkt op deze ondergrond. Daarnaast vond ik dat het resultaat licht en speels moest blijven, omdat dat ook bij Dantae’s karakter past. Belangrijke uitdaging  was het om de vele verhalende elementen van het panorama in het werk te verwerken, zonder dat het er te druk en onsamenhangend uit zou komen te zien.

Inmiddels is het meeste werk voor de expositie  gedaan en zijn we allebei heel tevreden over het resultaat. Ik wil nog een houten doos maken met daarop de titel PANORAMA PAWANAYARE in tape, waarin het kunstwerk (opgevouwen) veilig vervoerd kan worden.

Na ons kerstreces gaan Dantae en ik sowieso nog een keertje werken in de Boshut, om van de kas daar een magisch huisje  willen maken met fluoriserende tape en plastic lappen . We willen daar dan meteen ook een filmpje van  maken, dat ik misschien daarna op dit blog ga plaatsen .Ook hebben we nog een plannetje om voor ons samen “out-fits” te gaan maken die we willen dragen bij de opening. Dantae wil zich daar graag met mij als kunstenaarsduo presenteren.  Dantae is nu uitgeput van het werken aan zijn panorama en heeft echt rust nodig om te verwerken dat hij zijn gedachtewereld nu ook  voor anderen in beeld heeft  gebracht.

P1180635

Feniks, de heerser van PANORAMA PAWANAYARE, als alle lichten zijn gedoofd…………

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s