woonkamer

IMG_2894

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

De centrale ruimte in de Boshut heeft sinds 2015 een lichtkoepel, waardoor er veel meer daglicht binnenkomt dan voorheen. Hierdoor blijft de ruimte vanzelf al droger en aangenamer om er in te verblijven. De houtkachel in deze ruimte wordt intensief gebruikt.

In de loop van de tijd is de woonkamer steeds kleurrijker geworden.De zwart-wit kopiëen op de muren boven de schoorsteen zijn een erfenis van Sonja Prins. In 2010 kreeg ik een hele stapel bij de start van mijn werkperiode met de mededeling” misschien kun jij er iets mee?” Een aantal jaren geleden kreeg ik een grote hoeveelheid stickers in diverse kleuren cadeau van een ondernemer. Het meubilair is samengesteld uit spullen van Sonja Prins, maar ook gekregen van vrienden van de Boshut en gekocht bij diverse kringloopbedrijven.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s