Fotosessie met Romy

P1110542

Afgelopen donderdag heb ik de hele dag in de Boshut gewerkt met Romy van Dongen (1998) , een Brabants schrijftalent. De uitnodiging om een bijdrage te mogen leveren aan de Grote Brabantse Kunst Kalender 2017, inspireerde mij om een foto te maken van haar in de Boshut.

Na zorgvuldige selectie uit bijna 140 opnames heb ik een definitieve keuze gemaakt (niet  één van de beelden uit dit bericht).

Romy schrijft sinds haar elfde jaar fictieve verhalen en heeft nu al een indrukwekkend cv opgebouwd met vele literaire prijzen.

Ze heeft net eindexamen VWO gedaan in Waalwijk en gaat in september chemie studeren in Breda. In de toekomst  wil ze onderzoeker worden en stoffen en materialen uitvinden die bijdragen aan een beter milieu. Daarnaast wil ze ook haar eerste boek schrijven. Ik heb haar aangeboden de Boshut daarvoor als werkplek te gebruiken.

Tijdens OPEN BOSHUT 2016, op 10 juli aanstaande, zal Romy voorlezen uit eigen werk. Op dit moment leest ze de biografie van Sonja Prins en werkt ze aan verhalende gedichten naar aanleiding van haar bezoek aan de Boshut.

P1110628

 

 

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s