Groot onderhoud

P1090056 kopie

Sinds een paar weken ben ik samen met Eric weer heel hard aan het werk met groot onderhoud in en rondom de Boshut.

Ik heb dakmaterialen aangeschaft om een nieuwe , permanente dakbedekking op de Boshut te gaan maken . Ook heb ik gewolmaniseerde houten balken gekocht om de constructies van een aantal aangebouwde ruimtes te gaan vervangen. Gisteren zijn de bestelde  bouwmaterialen bij de Boshut afgeleverd door de firma Huisman Gemert.

P1090016 kopie

Rondom de Boshut hebben we inmiddels , met hulp van een gepensioneerde boswachter uit de buurt, een aantal grote bomen gerooid om ervoor te zorgen dat de nieuwe dakbedekking in de toekomst niet wordt beschadigd door takken van bomen die te dicht bij het huisje staan. De enorme hoeveelheid snoeimateriaal verzamelen we aan de voorkant van de Boshut, Deze ” groene heuvels” en zullen binnenkort worden vermalen tot houtsnippers, zodat er weer wat lucht en ruimte ontstaat.

De Boshut vangt nu veel meer licht, dat we ook binnenin willen laten doordringen door  straks hier en daar lichtdoorlatende slagvaste  golfplaten in de dakbedekking te verwerken.

De hut van de Wilde Schrijvers verderop in het bos staat , ondanks de hevige zomerstorm van de afgelopen week, ook nog fier overeind en is door de Wilde Schrijvers Roos en Jet alvast weer klaargemaakt voor OPEN BOSHUT 2015 op 13 september.

P1090024 kopie  P1090008 kopie  P1090030 kopie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s