Publiek OPEN BOSHUT 2012

In de maanden mei, juni , juli en augustus 2012 organiseerde ik vier OPEN BOSHUT-dagen. Een greep uit de vele reacties op OPEN BOSHUT 2012:

Deze plek ademt een hele bijzondere sfeer en energie uit…. Prachtig!

Wat is kunst? Wat is werk? In en rondom de boshut van Sonja Prins re/creëert Anne Pillen. Tegelijkertijd krijgen anderen de ruimte hetzelfde te doen. Ik stond er bij, luisterde en zag een broedplaats voor levenskunstenaars. Dat geeft de burger moed.

Oververzadigd door deze eerste ontmoeting met Sonja Prins, de eerste steen voor het theaterstuk door Kaat en Kim; veel om over na te praten, na te denken. Vooral het langdurige ‘zelfgekozen’ kluizenaarschap tot het einde toe en het afzien van enig comfort daarin houdt me bezig. Fijn te zien dat nieuwe contacten, nieuwe impulsen ontstaan waar Sonja afscheid nam.

Heel mooi en geweldig om te zien, zeker bewaren en zuinig op zijn.

De eerste indruk toen ik op de boshut kwam aanlopen was alsof ik in het sprookjesbos was aangekomen. Het staat er zo idyllisch tussen die prachtige oude bomen. Binnengekomen staat er een warme houtkachel te branden die als een warme deken over je heen valt. Bedankt voor de gastvrijheid!

Toen ik eerder bij de Boshut was (vóór de open dagen), vond ik het intrigerend maar vooral ook klam en vervallen – en daar houd ik niet zo van;). Maar nu ik er weer was, was ik alleen maar vol bewondering.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s